День: 28.10.2023

Лідер ХАМАСу хоче обміняти заручників на в’язнів з ізраїльських в’язниць

Лідер ХАМАСу у секторі Гази пропонує обміняти заручників на в'язнів ізраїльських в’язниць.  Про це інформує BBC.  Зокрема, лідер ХАМАСу у Газі Яхья Сінвар запропонував звільнити всіх заручників, які утримуються в… Read more »

Далі бій з Усиком: Ф’юрі побував у нокдауні, але переміг Нганну (відео)

У ніч проти 29 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся великий вечір боксу, в головному поєдинку якого чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі переміг ексчемпіона UFC Френсіса Нганну. Регламентом бою було передбаченою 10 раундів за класичними… Read more »

Росіянам ввижається: нібито збили аж 36 “українських безпілотників” в Криму

Вночі 29 жовтня 2023 року нібито припинено спробу «київського режиму зробити терористичну атаку БПЛА літакового типу» по об'єктах на території Російської Федерації. Про це інформує Міністерство оборони Росії.  «Черговими засобами… Read more »

Низці областей загрожують ворожі ударні безпілотники: працює ППО

Повітряні Сили ЗСУ попереджують про те, що у Херсонській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській областях є загроза ударних БпЛА.  У відповідних областях оголошена повітряна тривога.  Тому перебувайте в укриттях та не нехтуйте особистою… Read more »

Овнам потрібно обрати одну мету, а Близянтам змінити ставлення до ситуації: гороскоп за картами Таро на 29 жовтня 2023 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 29 жовтня 2023 року розповідає, що Скорпіонам варто очікувати змін, а у Терезів  настав час для розвитку.  Читайте детальний і точний гороскоп… Read more »

Україною шириться повітряна тривога: перебувайте в укриттях

У ніч проти 29 жовтня 2023 року у низці українських міст пролунала повітряна тривога. Зокрема, йдеться про Чернігівську, Сумську, Полтавську, Луганську області та автономну республіку Крим.  “Увага! Сумська, Полтавська, Чернігівська –… Read more »