Одещину атакували ракетами “Іскандер”: Гуменюк про підступний план окупантів, які обстріляли судноремонтний завод

Російські окупанти завдали удару по судноремонтному заводу на Одещині ракетами типу “Іскандер”. Три з них влучили по території підприємства та поряд із ним.

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

“Це були ракети типу “Іскандер”, ворог застосовував балістику. Найімовірніше, три ракети “Іскандер-М” влучили в територію судноремонтного заводу і поруч, і завдали руйнувань адміністративній будівлі. Пошкоджено, зокрема, спеціалізовану техніку відповідно до профілю підприємства”, – розповіла Гуменюк.

Вона також додала, що російським окупантам не дає спокою активність приморського регіону – на Одещині продовжується функціонування гуманітарного навігаційного коридору. 

“Ворог, намагаючись тиснути на цей процес, завдає незрозумілих ударів по акваторії Чорного моря на шляху ймовірного слідування суден, і намагається руйнувати припортову інфраструктуру”, – зазначила Наталья Гуменюк.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару поранення різного ступеню тяжкості отримали четверо співробітників підприємства. Після влучання зайнялася пожежа, яку ліквідували надзвичайники.

Читайте також:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *