Серія A: “Інтер” здолав “Рому” і повернув собі лідерство, “Наполі” закамбечив проти “Мілана” (відео)

У поєдинках 10-го туру італійської Серії А “Інтер” на власному полі обіграв “Рому” (1:0), а “Наполі” вдома розійшовся бойовою нічиєю з “Міланом” (2:2).

Перемогу “нерадзуррі” приніс гол Маркуса Тюрама на 81-й хвилині. Результативну передачу записав до свого активу Федеріко Дімарко.

“Інтер” (25 очок) повернувся на перше місце в чемпіонаті Італії, потіснивши на другу позицію “Ювентус” (23 бали). “Рома” (14 пунктів) посідає восьму позицію.

У наступному турі “Інтер” 4 листопада на виїзді зіграє з “Аталантою”, а команда Жозе Моурінью днем пізніше прийме “Лечче”.

Огляд матчу

В іншому матчі ігрового дня “Мілан” після першого тайму з різницею у два голи обігрував “Наполі” завдяки дублю Олів'є Жиру.

Однак “партенопейці” зуміли оформити камбек – Маттео Політано на старті другого тайму скоротив відставання неаполітанців, а на 63-й хвилині Джакомо Распадорі вирвав для господарів поля нічию.

Зазначимо, що завершував поєдинок чинний володар “скудетто” в меншості – за хвилину до кінця основного часу другу жовту картку отримав бразильський захисник Натан.

“Мілан” (22 очки) посідає третє місце у турнірній таблиції Серії А. “Наполі” з 18 балами розташовується на четвертій сходинці.

У наступному турі 4 листопада “россонері” вдома зустрінуться з “Удінезе”, а неаполітанці завітають у гості до “Салернітани”.

Огляд матчу

Читайте також:

Дубль і асист Голанда: “Манчестер Сіті” знищив “Манчестер Юнайтед” у 10-му турі АПЛ (відео)

УПЛ: результати матчів 12-го туру чемпіонату України з футболу, таблиця

Трубін відбив пенальті, але не врятував “Бенфіку” від втрати очок у чемпіонаті Португалії (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *