Усик записав відеозвернення до Ф’юрі щодо бою за “абсолюта” – “Циганський король” відповів

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик записав відеозвернення до володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Український боксер під час тренування у залі вкотре заявив про готовність вийти в ринг проти Ф’юрі вже 23 грудня.

“Агов, жаднюго. Мій друже, Тайсоне Ф’юрі. Я готовий на 23 грудня. А ти готовий?” – сказав Усик у зверненні до британця, яке опублікував у себе в Instagram.

“Циганський король” не забарився з відповіддю українцеві: “Ти отримаєш наступним”, – написав Ф’юрі, зробивши репост відео Олександра.

29 вересня стало відомо, що Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні, який відбудеться у Саудівській Аравії.

Точну дату поєдинку Усик – Ф’юрі збиралися оголосити після бою Ф’юрі проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну, який відбувся 28 жовтня в Ер-Ріяді. Британець у третьому раунді побував у нокдауні, але переміг представника змішаних єдиноборств роздільним рішенням суддів.

Очікується, що українець і британець зійдуться в ринзі 23 грудня цього року, проте офіційно дату бою за звання “абсолюта” наразі не оголосили.

Переможець бою Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

Нагадаємо, Усик і Ф’юрі влаштували дуель поглядів після бою “Циганського короля” проти Нганну. Українець, який стежив за поєдинком свого майбутнього суперника у рингсайді, підтвердив готовність боксувати з британцем 23 грудня.

Читайте також:

“Думаю, що це шоу”: Усик висловився про суперечливу перемогу Ф’юрі над Нганну

Легендарний Майк Тайсон прокоментував результат бою Ф’юрі – Нганну

Усик і Ф’юрі зустрілися в Саудівській Аравії – українець здивував своїм вчинком (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *