По три операції за зміну: як у Дніпрі рятують поранених воїнів та що кажуть медики і захисники України

У лікарнях Дніпра рятують поранених захисників України. Сюди привозять воїнів зі сходу та півдня з мінно-вибуховими та кульовими пораненнями. Після того, як медикам вдається стабілізувати стан військових їх відправляють в інші області на реабілітацію. 

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Ольги Павловської. 

23-річного Олексія доправили до Дніпра після поранення на Запорізькому напрямку. Медикам вдалось дістати з тіла хлопця великі уламки та зараз обробляють рани. 

Олексій згадує, що ворог поцілив по бронемашині протитанковою ракетою. Він допомагав пораненим та витягав загиблих побратимів, одразу й не зрозумів, що й сам неабияк постраждав.
 
Військовий визнає: ситуація на передовій складна, та бійці тримаються. Окрім власного одужання, він має найзаповітнішу мрію.

“Завершення війни, тихого і спокійного життя”, – каже Олексій. 

Поранених захисників у шпиталь в Дніпрі доправляють постійно. Хірург каже: в нього чи не кожної зміни по три операції. Медики роблять усе, аби бійці вижили.
 
“Ми не можемо прогнозувати щось. Буває, поступають бійці з маленькими дефектами на шкірі, але осколок проходить і він уражає і кістку, і нерви, і судини, тому в цьому складність”, – каже хірург.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН 07:00 за 1 листопада 2023 року | Новини України

Нагадаємо, звільнений з полону парамедик розповів про звірства росіян

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *