“Ворскла” розбила “Оболонь” і вийшла до півфіналу Кубка України

“Ворскла” розгромила “Оболонь” у виїзному матчі 1/4 фіналу Кубка України. Поєдинок у Києві завершився нищівною поразкою господарів поля з рахунком 0:3.

Команда Віктора Скрипника забезпечила собі комфортний гандикап ще до перерви. На 27-й хвилині рахунок гри відкрив Руслан Степанюк, а наприкінці першого тайму Ібрагім Кане подвоїв перевагу полтавців.

У другій половині поєдинку гості довели справу до розгрому. Підсумковий рахунок матчу на 69-й хвилині встановив Андрій Бацула.

Таким чином, “Ворскла” стала останнім учасником півфінальної стадії Кубка України. Раніше до 1/2 фіналу турніру вийшли донецький “Шахтар”, одеський “Чорноморець” і житомирське “Полісся”.

Поєдинки 1/2 фіналу Кубка України заплановано на 3 квітня 2024 року (базова дата). Фінал відбудеться 15 травня 2024 року.

Нагадаємо, останнім переможцем Кубка України є київське “Динамо”, яке у фіналі сезону-2020/21 обіграло “Зорю” (1:0). У кампанії-2021/22 турнір було завершено достроково через повномасштабне військове вторгнення Росії до України, а минулого сезону розіграш турніру взагалі не проводився.

Читайте також:

“Полісся” у серії пенальті здолало “Олександрію” та пробилося до півфіналу Кубка України

“Чорноморець” розтоптав “Зорю” та вийшов до півфіналу Кубка України (відео)

“Шахтар” здобув розгромну перемогу та вийшов до півфіналу Кубка України (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *