Після поразки від “Шахтаря”: Луческу подав у відставку з посади тренера “Динамо”

Головний тренер київського “Динамо” Мірча Луческу оголосив, що залишає столичний клуб і завершує тренерську кар'єру.

Про це 78-річний румунський фахівець повідомив на пресконференції після матчу 13-го туру УПЛ проти донецького “Шахтаря”, який завершився поразкою “біло-синіх” із рахунком 0:1.

“Всьому приходить кінець. Я віддав 15 років українському футболу, гра проти “Шахтаря” була останньою на чолі “Динамо”, – сказав Мірча на пресконференції.

Нагадаємо, Луческу очолив “Динамо” влітку 2020 року і вже дебютного сезону виграв з киянами чемпіонат і Кубок України, а також вивів команду до групового раунду Ліги чемпіонів.

Контракт румунського фахівця з “біло-синіми” був розрахований до літа 2024 року, але незадовільні результати змусили його піти зі своєї посади достроково.

Після поразки від “Шахтаря” кияни з 16 очками посідають сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ, але мають три гри в запасі.

“Біло-сині” не виграли в жодному з чотирьох останніх матчів. Перед Класичним “Динамо” програло “Поліссю” (2:3) та “Дніпру-1” (0:1), а також зіграло внічию з “Колосом” (1:1).

Також “Динамо” вилетіло з Кубка України, в 1/8 фіналу зазнавши сенсаційної поразки від “Оболоні”.

До осінньої частини єврокубків кияни цього сезону пробитися не зуміли, поступившись у раунді плейоф кваліфікації Ліги конференцій турецькому “Бешикташу”.

Читайте також:

Динамо – Шахтар – 0:1: онлайн-відеотрансляція матчу УПЛ

Український футбол на ТБ: де дивитися Динамо – Шахтар, Полісся – Кривбас та інші матчі 13-го туру УПЛ

Кубок України з футболу: розклад і результати матчів 1/4 фіналу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *