Виписував собі й доньці премії: керівника Львівського онкоцентру відсторонили від посади

У Львові 7 листопада відсторонили від посади керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука, який обіймав її близько 30 років.

Про це пише ZAXID.NET.

Виконувачем обов’язків директора онкоцентру став 47-річний Олег Дуда, який досі був заступником Ігоря Ковальчука. Також Олег Дуда є головою фракції “Європейської солідарності” у Львівській облраді.

Як розповів керівник управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус, сьогодні підписано наказ про призначення виконувачем обов’язків директора КНП ЛОР “Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр” Олега Дуди. Відповідне подання про нового виконувача обов’язків надійшло до управління майном від департаменту охорони здоров’я ЛОВА.

Варто зазначити, що Ковальчука відсторонили від посади після рішення суду про визнання його винним у корупції, а також внесли в Єдиний державний реєстр корупціонерів.

Ще в серпні Сихівський районний суд Львова визнав його винним у у порушенні законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів. Було доведено, що Ковальчук виписав собі та своїй доньці, яка також працює в онкоцентрі, премії на суму понад 180 тис. гривень. Тоді він був покараний штрафом у розмірі 3400 гривень.

Раніше ми повідомляли, що у п'ятницю, 3 листопада, Героя України генерала Гордійчука звільнили з посади начальника ліцею ім. Богуна, натомість його призначили на іншу посаду в Академії.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *