День: 08.11.2023

Данілов заявив про “шалені успіхи” ЗСУ на Кримському напрямку

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив про “шалені успіхи” українських військових на Кримському напрямку. Про це він заявив в етері загальнонаціонального телемарафону. “Наразі ми маємо шалені успіхи… Read more »

Росія відчуває нестачу зброї і шукає її за кордоном — експерт

Російські загарбники відчувають гостру нестачу в озброєнні, оскільки не за всіма напрямки країна-агресорка може розширити виробництво через брак комплектуючих та персоналу. Про це в етері 24 каналу розповів військовий оглядач… Read more »

У Зеленського розповіли, коли почнеться процес перемовин про вступ до ЄС

Україна планує розпочати перемовини з Євросоюзом щодо вступу на початку 2024 року. Про це в етері Радіо Свобода заявив заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква. “Для нас дуже важливо… Read more »

“Манчестер Юнайтед” у меншості програв “Копенгагену” в неймовірному матчі Ліги чемпіонів

“Манчестер Юнайтед” на виїзді поступився “Копенгагену” в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Паркен” завершився сенсаційною перемогою данського клубу з рахунком 4:3. Початок зустрічі вийшов вдалим для “червоних дияволів”…. Read more »

Військові не мовчать: мовний скандал із Фаріон набирає обертів – огляд новин

Днями екснардепка Ірина Фаріон втрапила у скандал через образливі висловлювання у бік військових ЗСУ. Тепер мовознавицю не зупинити: вона кидається на усіх поспіль, свариться як із журналістами, так і з військовими. Під “роздачу” потрапила… Read more »

“Вступ України до ЄС принесе війну”: угорський міністр лякає Європу

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто вважає, що Україна не може стати членом Європейського Союзу до завершення війни з Росією. Інакше, за його словами, війна “увійде до Євросоюзу, а цього… Read more »

Які системи ППО найефективніші – пояснення від речника Повітряних сил

Різні комплекси протиповітряної оборони (ППО) виконують різні завдання, тому говорити, який з них є найефективнішим некоректно. Детальніше про особливості кожного виду комплексу ППО розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат,… Read more »

“Арсенал” із Зінченком обіграв “Севілью” та зміцнив лідерство у групі Ліги чемпіонів (відео)

“Арсенал” українця Олександра Зінченка обіграв “Севілью” в домашньому матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок у Лондоні завершився з рахунком 2:0. Підопічні Мікеля Артети забити у ворота “нервіонців” по голу в кожному з таймів…. Read more »

Росіяни намагаються прорвати кордон на Чернігівщині та Сумщині: все, що відомо

Росіяни активізувались на півночі. Ворожі ДРГ регулярно намагаються проникнути на Чернігівщину та Сумщину. Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв. Що відбувається насправді та які загрози існують для України,… Read more »

Лунін відбив пенальті: “Реал” нищівною перемогою достроково вийшов до плейоф Ліги чемпіонів (відео)

Мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна на своєму полі розгромив португальську “Брагу” в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” завершився з рахунком 3:0. Через пошкодження, яке Кепа Аррісабалага отримав на розминці, Лунін вийшов у… Read more »