- Готове тісто розморозьте за кімнатної температури. Розділіть на дві частини та розкачайте їх на столі, присипаному борошном.
- Твердий сир натріть на дрібній тертці.
- На одну частину тіста викладіть сир та розподіліть по поверхні. Накрийте другою частиною. Трохи розкачайте качалкою, щоб сир вдавився в тісто.
- Наріжте на смужки завширшки три сантиметри. Кожну смужку скрутіть у спіраль.
- Змастіть сирні палички збитим яйцем і посипте кунжутом. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 20 хвилин.
Поради:
- Листкове тісто можна використовувати дріжджове або бездріжджове.
Читайте також: