Оригінальний рецепт бутерброда з перцем від Ольги Мартиновської

Приготування:

  1. Помийте та запечіть перці капі й голівку часнику в розігрітій до 200°С духовці 15-17 хв.
  2. Коли перці охолонуть, зніміть шкірку, зробіть поздовжній надріз та обережно виберіть зернята.
  3. Змішайте крем-сир і тунець в олії у співвідношенні 1:1.
  4. Додайте до суміші рублену кінзу, трохи зеленої цибулі, сік і цедру лайма, сіль, перець. Перемішайте виделкою, в жодному разі не блендеріть.
  5. Із хліба на заквасці зробіть грінки, намастіть їх запеченим часником.
  6. Розкрийте перець і наповніть його намащенням, закрийте та викладіть на грінку.

Подавайте такі перці, як холодну закуску, з рожевим вином.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *