День: 17.11.2023

Угорщина заблокувала обговорення нового пакету санкцій Євросоюзу проти РФ

Посли країн Європейського союзу провели перше обговорення нового пакету санкцій проти Росії за агресію проти України. Про це повідомив редактор Радіо Свобода Рікард Йозвяк в соцмережі Х. Він заявив, що… Read more »

У низці регіонів України оголошена повітряна тривога через загрозу БпЛА

У Києві та низці регіонів оголошена повітряна тривога через запуск російськими агресорами ударних БпЛА. Про це інформують Повітряні сили. Зокрема повітряна тривога оголошена у Вінницькій, Черкаській, Хмельницькій, Київський, Чернігівській, Миколаївській, Херсонській… Read more »

Ексдиректор ЦРУ пояснив, від чого залежатиме результат війни в Україні

Результат війни Росії проти України буде залежати від того, чи отримають українці зброї від країн Заходу у достатній кількості. Про це заявив колишній директор ЦРУ Девід Петреус, інформує Голос Америки…. Read more »

“Погані новини для Путіна”: який сигнал РФ отримала за підсумками зустрічі Байдена та Сі

Зокрема, новина про зустріч Байдена та Сі для Росії також не стала гарною. Кремлівський диктатор як ніколи сподівався на допомогу Китаю, але там продемонстрували, що не готові її надавати. Про це… Read more »

Чоловік виграв у лотерею $1,35 млрд і подав до суду через “непоправну шкоду”: що сталося

Американець Джон Доу зі штату Мен виграв джекпот лотереї Mega Millions у розмірі $1,35 мільярда та подав до суду на матір своєї доньки, оскільки вона розповіла його родичам про виграш…. Read more »

Що буде з цінами на пальне через страйк перевізників на кордоні: прогноз експертів

Ситуація, яка розгорнулася на польсько-українському кордоні, суттєво вдарила по скрапленому газу. Все через те, що 30% імпорту, або 20% усього ринку цього пального, потрапляє в Україну саме через польську ділянку кордону. Про… Read more »

Англія скромно обіграла Мальту в групі збірної України у відборі на Євро-2024 (відео)

Збірна Англії перемогла команду Мальти в матчі 9-го туру відбору на Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Вемблі” в Лондоні завершився з рахунком 2:0. Підопічні Гарета Саутгейта вийшли вперед на 8-й хвилині завдяки автоголу захисника… Read more »

Кулю з голови дістали через ніс: історія дивовижного порятунку воїна ЗСУ з-під Бахмута

У Дніпрі медики дістали кулю з голови пораненого воїна через ніс. Захисника поранили на Бахмутському напрямку, ворожа куля прошила воїну голову і зупинилася біля сонної артерії. Будь-якої миті могла статися… Read more »

Італія розбила македонців перед вирішальним матчем проти України за вихід на Євро-2024 (відео)

Збірна Італії розгромила команду Північної Македонії в матчі 9-го туру відбору на Євро-2024. Поєдинок на “Стадіо Олімпіко” у Римі завершився з рахунком 5:2. Підопічні Лучано Спаллетті потужно провели перший тайм. На 17-й хвилині Маттео Дарміан ударом… Read more »