День: 19.11.2023

Загарбники на окупованих територіях створили “школу блогерів” через брак пропагандистів — ЦНС

Російські загарбники на окупованих територіях півдня України відкрили “школу блогерів”, щоб подолати дефіцит пропаганди населення. Про це інформує Центр національного спротиву. “Більшість мешканців відмовляється співпрацювати з окупантами й вони змушені… Read more »

У Болгарії бояться диверсій з боку РФ для зриву постачання зброї Україні – Financial Times

Болгарський бізнесмен Еміліан Гебрев, який володіє компанією з виробництва збої, висловив занепокоєння щодо можливих російських диверсій, щоб зірвати постачання зброї Україні. Про це інформує Financial Times. Гебрев заявив, що російські… Read more »

Португалія здобула десяту перемогу поспіль і з рекордом завершила відбір на Євро-2024 (відео)

Збірна Португалії здолала команду Ісландії в матчі останнього 10-го туру відбору на Євро-2024. Зустріч у Лісабоні завершилася з рахунком 2:0. Господарі поля вийшли вперед у першому таймі – на 37-й хвилині Бруну Фернандеш відзначився після передачі Бернарду Сілви. У… Read more »

У Києві внаслідок вибуху гранати загинуло двоє осіб

У Дніпровському районі Києва внаслідок вибуху гранати загинуло двоє осіб. Про це інформує пресслужба поліції Києва. “Сьогодні ввечері до поліції звернувся громадянин із повідомленням про те, що у сусідній квартирі… Read more »

Міжнародний день педіатра: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках, історія свята

20 листопада в світі святкують Всесвітній день педіатра. Святкування Дня педіатра нерозривно пов'язане зі святкуванням Всесвітнього дня дитини. Читайте також: Всесвітній день дитини: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках, історія свята Історія… Read more »

Всесвітній день дитини: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках, історія свята

20 листопада в усьому світі щорічно святкують Всесвітній день дитини. Це свято відзначається як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.  Історія… Read more »

У Росії з’явився дивний пам’ятник Пригожину: що на ньому написано (фото)

У Тверcькій області Росії на місці авіакатастрофи, в якій розбився Євген Пригожин, встановили меморіал, яким вшановують “російського богатиря” і “творця найсильнішої армії світу”. Про це повідомили в Telegram-каналі Astra. Загиблого… Read more »

Відбір на Євро-2024: розклад і результати матчів останнього туру

19 – 21 листопада відбудуться матчі заключного 10-го туру відбору на Євро-2024 з футболу. У своєму останньому поєдинку групового раунду кваліфікації на континентальну першість збірна України зіграє проти команди Італії. Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашня для “синьо-жовтих”… Read more »

На Полтавщині немовля викинули на смітник: у якому стані дитина

У Полтавській області на смітнику знайшли живе немовля. Про це передає пресслужба поліції регіону. Дитину виявив місцевий житель, який одразу звернувся до поліції. На місце події негайно виїхали правоохоронці. Немовля… Read more »