Ось як готують картопляне пюре в Німеччині: оригінальний рецепт зі звичайних інгредієнтів

Картопля є основою багатьох страв в різних куточках світу. В німецькій кухні цей овоч займає особливе місце. Тут готують чимало різних страв з картоплі. Але, безсумнівно, картопляне пюре завжди залишається поза конкуренцією.

Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, вам не знадобляться екзотичні інгредієнти, тут справа більше в самому процесі приготування. Отже, ось які інгредієнти потрібно взяти:

Етапи приготування та особливості:

  1. Шлях до приготування ідеального картопляного пюре починається з правильної підготовки картоплі. Її потрібно ретельно промити і почистити. Потім нарізати на кубики середнього розміру.
  2. Візьміть велику каструлю, на дно викладіть вершкове масло і влийте олії. Поставте на маленький вогонь і зачекайте, щоб масло та олія підігрілися. Тепер можна додати нарізану картоплю.
  3. Посипте її ароматними спеціями, сіллю, додайте лаврові листи та горошини перцю. Обсмажте до золотистої скоринки. Саме в цьому і полягає основний секрет приготування.
  4. Коли картопля підрум'янилася, можна додати воду. Каструлю прикрийте кришкою і доведіть картоплю до готовності.
  5. Коли картопля стане м'якою, не поспішайте виливати всю воду. Залиште невелику кількість на дні і ставайте до пюрування. Густоту страви можна регулювати за допомогою курячого чи овочевого бульйону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *