Яку зачіску зробити на Новий 2024 рік: на довге, середнє та коротке волосся

Сьогодні у зачісках актуальні невимушеність і природність. Тому новорічної ночі віддавайте перевагу спокійним і не надто складним зачіскам. Має скластися враження, наче ви щойно вийшли з душу, трохи підсушили волосся і вирушили на вечірку.

Зачіски на Новий 2024 рік: важливі нюанси

Під час вибору зачіски для новорічної вечірки завжди звертайте увагу на довжину свого волосся, сукню та форму обличчя.

Ми також писали про те, які подарунки не можна дарувати на Новий 2024 рік, тому що Зеленому Дерев'яному Дракону вони не сподобаються.

Головний принцип такий: якщо у вас сукня з відкритими плечима та оголеною спиною, краще розпустити пасма і одягнути сережки-капельки. Якщо ж сукня закрита, довжиною нижче коліна, вам пасуватиме зібране волосся і масивні акцентні сережки.

Форма обличчя також відіграє не останню роль:

  • трикутне обличчя (широкі вилиці та вузьке підборіддя) – локони, які прикривають вилиці, асиметричний чубок, важливо додати об'єму в нижній частині обличчя;
  • квадратне (скульптурне підборіння, вилиці виступають) – важливо “пом'якшити” кути, обрамляючи обличчя пасмами волосся, підійдуть асиметричні зачіски та багаторівневі стрижки;
  • кругле (м'які та плавні округлі лінії) обличчя – потрібно візуально “підтягнути”, зробивши лоб високим, а вилиці звузити;
  • овальне (ідеал) – підійде будь-яка зачіска.

Зачіски на Новий рік на довге волосся

Довге волосся – чудове поле для експериментів. Але для новорічної вечірки 2024 року стилісти все ж рекомендують дотримуватися класики.

Локони “подруга серфера”

Хочете мати вигляд, наче ви щойно повернулися з Маямі? Тоді ця зачіска точно для вас. Тим більше, що вона робить жінку повітрянішою і молодшою. До речі, саме таку зачіску найбільше полюбляє Дженіфер Еністон, а її називають “найсонячною дівчиною Каліфорнії”.

Голівудська хвиля

Новорічна зачіска, яка здатна зробити будь-яке вбрання ошатним та елегантним. Найкраще підійде для довгої скромної сукні. Важлива порада – не варто робити надто об'ємні локони біля обличчя, адже це заважатиме вам веселитися. Краще зробити їх об'ємнішими з боків.

Зачіски на Новий рік на середнє волосся

Волосся середньої довжини матиме чудовий вигляд як у розпущеному, так і в зібраному вигляді. А ось два варіанти, які ви можете спробувати новорічної ночі.

Пучок

Він може бути високим або низьким, ідеально гладким чи вільно зібраним. Тут вибирати вам. Якщо ви вирішили вільно зібрати своє волосся, дотримуйтесь основного правила – пучок повинен бути недбалим. Чим простіше ви поставитеся до такої зачіски, тим краще.

Ретро укладання

Ретро зачіски не втрачають своєї актуальності. Такі локони ідеально пасуватимуть романтичній натурі, нададуть образу загадковості й елегантності. Якщо ж додатково підібрати до цієї зачіски сукню в ретро стилі, вийде розкішний новорічний образ. Також не забудьте про червону помаду.

Зачіски на Новий рік на коротке волосся

З укорочених стрижок легко створювати святкові зачіски, адже вони вирізняються грайливістю.

Ефект мокрого волосся

Така зачіска підійде сміливим дівчатам, які не бояться привертати до себе увагу. Недарма її часто використовують зірки. Так коротке волосся виглядає сексуально і чуттєво. А щоб отримати ще більше уваги в новорічну ніч, використайте червону помаду. Вона надасть потрібного акценту.

Недбалі хвилі

Насправді це ті самі локони “подружки серфера”, лише на короткій стрижці. Головна особливість цієї зачіски полягає в тому, що вона дозволяє зробити об'єм у прикореневій зоні. А це для новорічного настрою саме те, що потрібно. Таке укладання має грайливий і легковажний вигляд.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *