Ідеальний для свята і в будні: модний зимовий манікюр, який буде на піку популярності 2024

Кінець 2023-го ознаменувався новими трендами у світі манікюру. Наразі на піку модного олімпу нігтьового мистецтва – зимовий декор із його особливими візерунками. Такий дизайн дещо відрізняється від звичайного манікюру, оскільки тут переважає зимова та новорічна тематика – сніжинки, блискітки і навіть геометрична в’язка. Нейл-майстрині наголошують, що цього сезону будуть у моді зимові пейзажі, олені, пінгвіни та ведмеді.

Але все ж варто робити ставку свої уподобання під час вибору дизайну нігтів. Дизайнери і нейл-майстри одноголосно переконують, що зараз у моді світлі й темні відтінки, але дизайн має бути стриманим. Розповідаємо, який манікюр у трендах цієї зими.

Зимовий френч

Сюди можна зарахувати французький манікюр із традиційною базою та обрамленням будь-якого яскравого кольору на вибір. Альтернативою може стати френч чорного кольору із кристалами, втиркою чи френч-омбре із розсипом блискіток.

Манікюр у стилі мінімалізму

Стриманий декор зараз на піку популярності. Такий манікюр буде доречним як у будні, так і на свята. Нескладні прості малюнки геометричних форм чи кілька блискіток стануть чудовим оформленням і зроблять зимовий манікюр напрочуд легким і стильним.

Манікюр “светр”

В’язаний манікюр ідеально гратиме в моновиконанні, також у тандемі із французьким. Сюди ж можна додати такий тренд, як бите скло.

Мармуровий манікюр

Такий дизайн на піку моди вже не один сезон поспіль і триматиметься ще доволі довго. Він буде ідеальним для новорічної вечірки, відпустки і в робочі будні. Все завдяки його стриманості та яскравим переливам водночас. Такий манікюр можна виконувати з акцентом на кількох пальцях, доповнивши блискітками чи втиркою. 

Святковий новорічний манікюр

Для такого манікюру ідеально підійде база світлих тонів із додаванням фольги, блискіток і розсипу кількох камінців. Цей декор нігтів пасуватиме як до свят, так і в будні.

Читайте також:

Трендові сукні, стильні костюми та шовкові піжами: у чому зустрічати Новий рік 2024

Ідеальна зачіска для неслухняного волосся: знаменита стрижка «італійка» з усіх боків

7 правил манікюру дорогої жінки: поради для шикарного вигляду ваших рук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *