Чому чоловік повертається до тебе спиною уві сні: чи дійсно це впливає на стосунки

Чому ж деякі люди повертаються спиною до своїх партнерів під час сну? Чи означає це, що почуття вже минули? В цьому запитанні намагалися розібратися британські вчені.

Вони провели експеримент і зібрали статистику, опитавши 200 пар. Згідно з результатами цього дослідження було виявлено, що 43% пар сплять, відвернувшись одне від одного. Лише 30% сплять обійнявшись і всього-на-всього 4%, повернувшись до партнера обличчям. Чому ж так? Вчені впевнені, що краще звертати увагу на відстань між чоловіком і дружиною на ліжку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, коли потрібно прикрашати ялинку за новим стилем.

Дослідники стверджують, що люди, які сплять приблизно за 3 см одне від одного, є найщасливішими. Вони комфортно почуваються у стосунках. Згідно зі статистикою, 12% закоханих пар сплять саме так.

Якщо ж між партнерами відстань понад 72 см, люди в парі менш щасливі і задоволені своїм життям. Статистично, кількість таких пар становить близько 3%.

Вчені впевнені, набагато важливіше зберігати близький контакт одне з одним, аніж звертати увагу на положення під час сну. Саме фізична близькість є запорукою глибокої довіри та почуття безпеки в парі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *