День: 25.11.2023

ХАМАС звільнив групу ізраїльських заручників: перші подробиці

Після годин затримок ХАМАС і Катар стверджують, що угода про перемир’я просувається.  ЦАХАЛ підтверджує, що 17 звільнених заручників перетнули територію Ізраїлю. Про це інформує The Times of Israel.  У заяві… Read more »

Чи варто українцям хвилюватися через інфляцію під час війни: що відповів радник президента

Про те, чи варто українцям переживати через інфляцію, в ефірі національного телемарафону розповів економіст, радник президента України з економічних питань Олег Устенко.  “Я думаю, все, що стосується інфляції, то такого рівня… Read more »

У передмісті Києва працює ППО: перебувайте в укриттях

У ніч проти 26 листопада 2023 року ворог знову атакував столицю України ударними безпілотниками. У Києві та Київській області оголошена повітряна тривога.  “У передмісті Києва працює ППО. Небезпека триває. Перебувайте… Read more »

З Днем ангела Юрія: оригінальні привітання у віршах, листівках і картинках

Коли іменини у Юрія? Іменини Юрія 2023-2024 року за православним календарем святкують: 4 лютого, 23 квітня, 23 червня, 31 липня, 26 листопада. З дитинства Юрій зворушливий хлопчик, який дуже любить… Read more »

У столиці оголошена повітряна тривога: потурбуйтеся про власну безпеку

У ніч проти 26 листопада у Києві оголошено повітряну тривогу.  Також звуки сирени лунають у Київській області.  Загалом майже у половині українських областей, окрім західних, оголошена повітряна тривога.  Раніше Повітряні… Read more »

Працівники ТЦК не можуть вимагати документи і виписувати повістки, але все зміниться — нардеп

Співробітники Територіальних центрів комплектування на даний час не мають права зупиняти військовозобов’язаних на вулиці, щоб перевірити документи та вручити повістку. Однак новий законопроєкт розширить їхні права. Про це повідомив народний… Read more »

Нічна атака БпЛА: в “Укренерго” розповіли про пошкодження електромереж

Під час нічної атаки ворожими ударними безпілотниками було пошкоджено дві магістральні високовольтні лінії електропередачі, які вже відновили. Про це в етері національного телемарафону “Єдині новини” розповів голова правління НЕК «Укренерго»… Read more »

Блокування кордону з Польщею: заступник міністра назвав нову проблему

Через польських перевізників, які уже тривалий час блокують пропускні пункти на кордоні з Україною, почалися проблеми з постачання пального до України. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив заступник міністра… Read more »

Загарбники знову атакують Україну ударними БпЛА

В суботу вечері російські загарбники почали нову атаку України іранськими ударними безпілотниками типу Shahed. Про це повідомляють Повітряні сили. Приблизно о 21:15 БпЛА були поміщені на межі Запорізької та Дніпропетровської… Read more »

Експерт пояснив, чому говорити про завершення контрнаступу ще зарано

Доки українські військові ведуть наступальні дії на лівому берегу Дніпра на Херсонщині, говорить про завершення контрнаступу ЗСУ недоречно. Таку думу в етері телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень… Read more »