Дрони летіли у кілька хвиль з різних напрямків: деталі найбільш масованої атаки на Київ

Вночі проти 25 листопада російські окупаційні війська здійснили найбільш масову атаку на Київ від початку війни. РФ застосувала баражуючі ;БпЛА “Shahed” в кілька хвиль та з кількох напрямків. 

Про це повідомив під час телемарафону речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов.

За його словами, це вже четверта атака ворожих безпілотних літальних апаратів на Київ за цей місяць. Саме цей напад російських дронів став наймасованішим від початку повномасштабного вторгнення. Сирени лунали у місті понад шість годин.

“За попередньою інформацією, противник вкотре застосував баражуючі “Шахеди” в кілька хвиль. Вони йшли з різних напрямків, постійно змінюючи курс і вектор руху. Силами і засобами протиповітряної оборони було вражено понад чотири десятки повітряних цілей. Остаточні підсумкові дані щодо типу і кількості “Шахедів” складуть Повітряні сили”, – наголосив чиновник.

Шаманов також зауважив, що в Україні 25 листопада День пам’яті жертв Голодоморів і політичних репресій.

“Відповідно, геноцид українського народу намагаються продовжити спадкоємці сталінського режиму – рашистський режим Путіна”, – додав чиновник.

Нагадаємо, через масовану атаку дронів на Київ місто частково залишилося без світла. Після обстрілу без електрики 77 житлових будинків та 120 установ.

Крім того, у столиці зафіксовані руйнування. Уламки впали в п’ятьох районах: у Солом’янському, Голосіївському, Печерському, Подільському та Дніпровському. Також відомо про п’ятьох травмованих, серед яких є 11-річна дитина. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Уламки збитих “Шахедів” падають у різних районах столиці! Оперативна інформація

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *