Наслідки атаки безпілотників по Київщині: в асфальті утворилася вирва діаметром 5 метрів, глибиною – понад 2,5 метри (фото)

На Київщині зафіксувано наслідки ворожої атаки безпілотників. Сьогодні, 25 листопада, окупанти завдали чергового удару по території області. Ефективно спрацювали Сили протиповітряної оборони — в одному із населених пунктів Київщини збито ворожий об'єкт.

Про це повідомила поліція Київщини.

Внаслідок падіння безпілотника утворилася величезна вирва, діаметр якої – близько п'яти метрів, глибина – понад два з половиною метри.

На щастя, потерпілі немає, інші пошкодження відсутні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти. Правоохоронці провели огляд місця події та зафіксували наслідки атаки.

“Поліція Київщини закликає громадян не нехтувати сигналами тривоги та негайно прямувати до найближчого укриття! Дякуємо Силам ППО України”, – йдеться у повідомленні.

Окупанти вперше запустили чорні “шахеди” 

Водночас журналіст 1+1 Андрій Цаплієнко зазначив, що збитий на Київщині Shahed-136 пофарбований у чорний колір. Це зроблено для зменшення шансів їх виявлення під час нічних атак.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “Щоб важче було виявити! Ігнат про модернізацію “Шахедів”, які вночі атакували Київ“.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч проти 25 листопада випустили по Україні 75 безпілотників типу Shahed. Сили оборони збили 74, з них 66 (+3) – було знищено у Києві та на Київській області.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *