Через атаку РФ у Києві можуть обмежити енергопостачання

В суботу, 25 листопада, у Києві можливі обмеження енергопостачання через масовану атаку безпілотників, яку російські окупанти здійснили 25 листопада. 

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської військової адміністрації. 

За інформацією “Укренерго”, магістральні повітряні лінії  електропередачі та лінії розподілу обленерго в центральному регіоні пошкоджені внаслідок нічної атаки ворога. 

“Ремонтні бригади вже розпочали аварійно-відновлювальні роботи. Але в період виконання відновлювальних робіт в столиці можливі обмеження енергопостачання”, – наголошують в адміністрації. 

В КМВА зауважують, що для ліквідації наслідків атаки потрібний час. Ремонтні бригади вже працюють. Тим часом людей просять не перевантажувати мережі та ощадливо споживати електроенергію. 

Нагадаємо, через масовану атака дронів на Київ місто частково залишилося без світла.  У столиці після обстрілу без світла 77 житлових будинків та 120 установ у центрі. 

Відомо, що під час обстрілу окупанти пошкодили ​​інфраструктуру “Укренерго”. В центральному регіоні України внаслідок нічної атаки окупантів пошкоджені ​​магістральні повітряні лінії електропередачі. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *