Сніговий апокаліпсис на Одещині: в ОВА повідомили про рятувальні операції та розчищення доріг (фото)

Через снігопади, сильний вітер та ожеледицю на Одещині рятувальники визволили зі снігових пасток вже 1927 людей, з них врятували 138 дітей.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив про це 27 листопада.

Щодо автівок, які застрягли через буревій на дорогах, то наразі відбуксовано 538 транспортних засобів, з них 18 автобусів і 12 карет швидких.

Кіпер заявив, що для розчищення доріг залучено 218 одиниць техніки ДСНС та понад 800 осіб.

За його словами, ситуація на Одещині покращується, зокрема через стабілізацію погодних умов і меншу кількість відчайдушних людей, що вирішили суперечити стихії і будь-що вирушати в дорогу.

“Робимо все можливе, аби якомога швидше завершити всі рятувальні операції. Залишайтеся в безпеці, без нагальної потреби не виходьте з дому, дайте можливість рятувальникам, поліцейським, енергетикам, комунальникам завершити роботу”, – додав Кіпер.

Нагадаємо, ситуація в Одесі, що склалася через негоду, наразі складна. Там багато будинків залишилися без світла й водопостачання, буревій повалив десятки дерев. Також у місті не працює частина електротранспорту.

Повідомляють і про людські жертви під час негоди. До прикладу, у Щепному провулку Одеси виявили тіло чоловіка з переохолодженням, а на автобусній зупинці на Академіка Лазарєва виявили тіло жінки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *