50-річна Алісса Мілано показалася без жодної краплі косметики і посвітила пишним бюстом у купальнику

Зірка серіалу “Усі жінки – відьми”, американська акторка Алісса Мілано потішила прихильників пікантним контентом.

У своєму Instagram зірка поділилася, що з нагоди Дня подяки у США вирушила у невеличку відпустку до теплих країв. Знаменитість вже встигла поділитися знімками з відпочинку. Зокрема, 50-річна Мілано опублікувала кадри, на яких постала без жодної краплі декоративної косметики та просто приголомшила вродою. Також зірка засвітила струнку фігуру в купальнику та блиснула пишним бюстом.

“Серія фото з відпустки з нагоди Дня подяки. Дуже необхідний час з сім'єю, доповнений цілющою морською водою, веселкою, друзями, театром, обіймами”, – поділилася емоціями акторка.

Щоправда, Алісса Мілано зізналась, що відчувала провину під час відпочинку. За словами артистки, нині у світі тяжкі часи, багато людей страждає. Тож, вона перепросила за щасливі кадри та побажала скорішого миру.

“Я настільки захоплююся життям і відчуваю справжню провину, що навіть можу опублікувати це, коли у світі так багато болю і колективних травм. Будь ласка, пробачте, якщо цей допис видається як нечутливий. Продовжую молитися за мир і за те, щоб діти в усьому світі мали те, що їм потрібно, щоб не тільки вижити… але й процвітати”, – прокоментувала акторка.

Нагадаємо, нещодавно українська акторка Дар'я Трегубова посвітила стрункою фігурою у купальнику. Щоправда, фотосет артистка зробила не в теплих краях, а просто на морозі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *