Зістарять в одну мить: ці три стрижки краще не робити жінкам після 45 років

Те, що підходило вам в 20 років, необов'язково буде гмати гарний вигляд в 45. Звичайно, якщо ви не хочете мати ще старший вигляд. Які зачіски стилісти не рекомендують жінкам після 45 років і на що їх замінити?

Каскад

Хоча такі стрижки часто модні, жінкам елегантного віку вони можуть послужити злу службу. Звичайно, пасма біля обличчя підкреслюють красиві риси, але у віці 45+ вони також привернуть увагу до всіх недоліків шкіри, таких як зморшки та інші вікові зміни. А якщо ще трішки завити кінчики від підборіддя, то всі погляди будуть спрямовані на нижню частину обличчя, яка з віком починає “сповзати” донизу.

Якщо вам подобається об'єм та багатошарові стрижки, стилісти радять в елегантному віці звернути увагу на градуйоване каре.

Надмірний об'єм та кучері

Супероб'єм, начоси, високі зачіски із завитками — все це варто залишити в минулому. Адже такі стрижки не лише додають віку, але й підкреслюють всі недоліки шкіри, які з'являються після 45.

Якщо ви хочете, щоб пасма вигідно підкреслювали обличчя та робили його овальним, зверніть увагу на боб. Це досить вдалий варіант укороченої на потилиці стрижки, яка має подовжені пасма біля обличчя. Додатково вона омолоджує.

Поголені скроні, ультракоротка довжина

Стилісти вже кілька разів намагалися розвіяти міф, ніби-то з віком потрібно відстригати волосся якомога коротше. Такі зачіски не лише не допомагають, але й додатково старять.

Хоча популярний стереотип і не позбавлений сенсу, адже з віком волосся починає стоншуватися, довжина понуро звисає. Однак таке буває лише у тих, в кого від природи пасма тонкі, а якщо вас обдарували шикарною шевелюрою, не поспішайте з нею прощатися.

Поголені скроні та короткі зачіски — це більше про підлітковий бунт. Тому обирайте класичні зачіски, які створюють невеликий об'єм навіть на тонкому волоссі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *