Ворог сподівається, що за поганої погоди ЗСУ складніше оборонятися: військовий – про активізацію окупантів на Лиманському напрямку

Російські окупанти використовують погану погоду для посилення наступу на позиціях українських військових на Лиманському напрямку.

Про це розповів начальник служби зв'язків з громадськістю 21-ї окремої механізованої бригади, старший лейтенант Сергій Дібров в ефірі “Еспресо” 5 грудня.

За даними Діброва, протягом останніх двох тижнів російські окупанти посилили наступ на Лиманському напрямку.

“Ворог завів нові підрозділи, які почали міцні штурми наших позицій, що тривають зі зміною інтенсивності й досі. Сьогодні зранку була чергова спроба вибити наших бійців з однієї позиції”, – наголосив старший лейтенант.

Військовий пояснив, що наступ російських загарбників відбувається приблизно за одним сценарієм.

“Спочатку йде, схоже, що підрозділ “Шторм-Z” чи той, якого не дуже шкода ворогу, після нього йдуть більш навчені та фахові бійці, сапери. І далі – спроба закріпитися на якихось нових позиціях. Своєю чергою ми відбиваємо. На жаль, погода спонукала ворога до інтенсифікації дій, він сподівається, що нам в умовах поганої погоди буде складніше оборонятися та тримати свої позиції”, – зазначив Дібров.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, протягом останніх тижнів російські війська поступово просуваються через руїни Мар’їнки Донецької області та, ймовірно, контролюють більшу частину забудованої території.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *