“Найбільш обстрілювана дорога”: волонтер розповів, як встановив “головну ялинку країни” під Бахмутом (відео)

За 6 кілометрів від Бахмута з'явилася “головна ялинка країни” — її встановив волонтер Євген Ткачов. 

Відповідне відео він опублікував на Facebook.

“Вірю, що цяточка нагадування про Різдво підніме настрій і дасть надію багатьом, хто буде проїжджати повз неї в кількох км від фронту, їдучи на нуль біля Бахмута”, — написав сам Ткачов у власному дописі.

У коментарі “УП. Життя” Євген Ткачов розповів, що взяв ялинку на горищі у зруйнованому будинку свого сина. Він встановив її на перехресті траси Часів Яр — Костянтинівка — Бахмут ще 24 листопада. На невеличке деревце повісили новорічні жовто-сині прикраси.

“Я розумів, що у деяких військових, хто буде проїжджати тут, це може бути остання ялинка в житті. Тому що фронт, тому що гинуть наші герої. І хотів хоч трішечки поліпшити їм настрій, нагадати про Різдво”, — розповів волонтер. 

Фото ялинки поширили Сухопутні війська ЗСУ в соцмережах і охрестили деревце “головною ялинкою країни”.

Деяким іншим військовим також сподобався цей символ.  

“Головна ялинка країни прикрашає ваш Новий Рік — 6 км Бахмут”, — підписав фото Roman Docent.

Ідею Євгена Ткачова підтримали у коментарях.

“Дякуємо за ялиночку, піднімає настрій щоразу коли проїжджаємо повз. Навіть сфотографуватися вдалося, будемо берегти її”, — відповіла волонтеру військовослужбовиця Анастасія.

Журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram написав: “Неможливо уявити космічні цифри всього того, що привезли на фронт волонтери за майже 10 років війни. З вашим днем, друзі! Без вас ніяк!”.

Нагадаємо, зараз активні бойові дії відбуваються як на північному, так і на південному фланзі Бахмута. За словами начальника служби зв’язків із громадськістю Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо, перед тим, як здійснювати штурмові дії на Бахмутському напрямку, російські окупанти активно обстрілюють українські позиції.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *