Окупанти до Нового року будуть намагатися тиснути на Авдіївку

Російські окупанти намагатимуться посилювати тиск у районі Авдіївки. Вони зараз ще не використали ті підрозділи, які є у них в резерві.

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

“Росіяни не будуть зупинятися. Тут оцінка може бути достатньо простою: вони будуть лише посилювати свій тиск. Вони зараз ще не використали ті підрозділи, які у них в резерві. Це, до речі, 74-та окрема мотострілецька бригада зі складу 41-ї загальновійськової армії, тобто з Луганської області. А також 18-та мсд 11-го армійського корпусу, яка повноцінно ще не взяла участь у боях за Авдіївку. Тільки з цих двох підрозділів уже зрозуміло, що у них є ресурс на продовження. Окрім цього, вони можуть підсилити й іншими. Тому до Нового року вони не зупиняться, але й після Нового року також. Це для них принципова справа”, – наголосив Олександр Коваленко.

За його словами, зараз навколо Авдіївки сконцентровано більш ніж 40 тисяч російських військових.

“І вони не можуть досягти своєї мети… у них може нічого й не вийти… але якщо вони навіть зможуть досягти своєї мети – якою ціною це їм вдасться і наскільки будуть послаблені інші плацдарми”, – підкреслив експерт.

Нагадаємо, що армія Російської Федерації не припиняє штурмів Авдіївського коксохімічного заводу.

Читайте також:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *