Сім голів на двох: “Арсенал” із Зінченком на останніх секундах вирвав перемогу над новачком АПЛ

“Арсенал” Олександра Зінченка на виїзді здобув складну перемогу над “Лутоном” у матчі 15-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Кенілворт Роуд” завершився з рахунком 3:4.

На 20-й хвилині зустрічі “канонірів” вивів уперед Габріел Мартінеллі, але вже через п'ять хвилин господарі поля відігралися зусиллями Гебріела Ошо.

Перед перервою команда Мікеля Артети знову повела в рахунку – відзначився Габріел Жезус.

На старті другого тайму “Лутон” вдруге відновив паритет у цьому протистоянні – на 49-й хвилині гол забив Елайджа Адебайо.

А на 57-й хвилині новачок елітного дивізіону чемпіонату Англії навіть зумів вирватися вперед завдяки голу Росса Барклі. Проте вже за три хвилини Кай Гаверц допоміг лондонцям зрівняти рахунок.

Розв'язка напруженого поєдинку настала у компенсований час. Арбітр додав до другого тайму шість хвилин, але дозволив зіграти трохи більше. На 90+7-й хвилині Деклан Райс вирвав для “гармашів” перемогу.

Зазначимо, що Зінченко розпочав матч на лавці для запасних і вийшов на поле на 64-й хвилині за рахунку 3:3, замінивши Якуба Ківьора. Українець взяв участь в останній атаці, яка й принесла “канонірам” перемогу – Олександр віддав передгольову передачу.

Після цього матчу “Арсенал” (36 очок) закріпився на першому місці в АПЛ – команда Зінченка на 5 балів випереджає “Ліверпуль”, який має гру в запасі. “Лутон” (9 пунктів) посідає 17-ту позицію.

У наступному турі “Арсенал” 9 грудня на виїзді зіграє з “Астон Віллою”. Днем пізніше “Лутон” прийматиме “Манчестер Сіті”.

Читайте також:

Манчестер Юнайтед – Челсі: де дивитися і ставки букмекерів на матч АПЛ

Голанд скипів від люті через скандальне рішення арбітра в матчі “Манчестер Сіті” – “Тоттенгем” (відео)

Треш у чемпіонаті Португалії: арбітр не дозволив лікарям допомогти українцю та вилучив його (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *