День: 07.12.2023

У Білому домі відповіли, коли Україна може піти на переговори з РФ

Україна та її керівництво будуть особисто вирішувати подальшу стратегію у протистоянні з російськими агресорами та коли йти на переговори з Москвою. Про це заявив представник Білого дому Джон Кірбі, відповідаючи… Read more »

Впоралися без Довбика: “Жирона” з Циганковим розтрощила суперника в Кубку Іспанії (відео)

“Жирона” українців Віктора Циганкова та Артема Довбика у виїзному матчі 1/32 фіналу Кубка Іспанії здобула розгромну перемогу над “Оріуелою” з рахунком 2:5. На 7-й хвилині “біло-червоні” вийшли вперед зусиллями Пабло Торре. Однак представник четвертого іспанського дивізіону відповів своїми двома… Read more »

Програють війну не військові – програють країни: Фірсов про одну з головних потреб ЗСУ

Колишній нардеп, а зараз військовий 109-бригади територіальної оборони Єгор Фірсов закликав українців не падати духом від невдач на фронті, а навпаки – тверезо проаналізувати ситуацію і робити висновки. Про це… Read more »

Болгарія планує передати Україні зенітно-ракетні комплекси

Україна отримає від Болгарії зенітні ракетні комплекси та зенітні ракети різних для посилення роботи протиповітряної оборони. Про це інформує видання Novinite. Відповідне рішення було прийнято на засідання Комітету з питань… Read more »

У Байдена розповіли, скільки ще можуть гарантувати військову допомогу Україні

В адміністрації президента Сполучених Штатів Джо Байдена заявили, що наразі можуть гарантувати надання допомоги Україні лише протягом кількох наступних тижнів, поки триватимуть переговори з республіканцями стосовно продовження фінансування. Про це… Read more »

Миколенко допоміг “Евертону” розбити “Ньюкасл” та вибратися із зони вильоту АПЛ (відео)

“Евертон” українського захисника Віталія Миколенка розгромив “Ньюкасл” у домашньому поєдинку 15-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Зустріч на стадіоні “Гудісон Парк” завершився з рахунком 3:0. Усі три голи “іриски” забили наприкінці матчу. На 79-й хвилині… Read more »

“Конфлікт на покоління”: експрезидент Польщі дав прогноз щодо війни в Україні

Російському диктатору Володимиру Путіну не потрібен мир, йому потрібна війна. Його мета – винищення України. Про це сказав президент Польщі 1995-2005 років Александр Квасневський в інтерв'ю “Радіо Свобода” Прогноз невтішний… Read more »

Тест: поза під час сну розкриє ваші таємні риси характеру — дивіться малюнки

Роздивіться чотири малюнки до нашого нового тесту і оберіть позу, в якій ви зазвичай засинаєте. Те, як ми спимо може багато розповісти про наш характер та особливості нашої індивідуальності. Тож,… Read more »

Нестандартний підхід: який вирок отримала жінка, яка жбурнула гарячу їжу в працівницю закладу у США

У США жінка кинула тарілку з гарячою їжею в обличчя співробітниці закладу швидкого харчування. Вона була засуджена до місяця ув'язнення та двох місяців роботи у швидкоїжі. Про це пише CNN. Деталі В американському… Read more »

Ворог обстріляв шахту на Донеччині — є поранений, пошкоджено обладнання 

Окупанти завдали ракетного удару по одній із шахт ДП “Торецьквугілля” на Донеччині. Поранення отримав 32-річний працівник. Про це повідомили в Міністерстві енергетики України. “Після 16-ї  години 7 грудня було завдано ракетного удару  по… Read more »