Списки осіб, за якими спецслужби України стежать в РФ: що кажуть у ГУР

В українському ГУР не підтвердили і не спростували наявність списків осіб, які пішли на співпрацю з Москвою та за якими українські спецслужби стежать на території РФ. До слова, про нібито наявність цих списків заявив колишній “регіонал” Олег Царьов.

Заяву зрадника-депутата прокоментував в ефірі “Радіо Свобода” представник української розвідки Андрій Юсов.

За його словами, українські правоохоронці розслідують дії тих, хто підозрюється в державній зраді та співпраці з країною-агресором.

“Розпочати можна з коментаря Царьова, який детально розповів, що спочатку список формує ГУР, потім його верифікує СБУ, а потім підписує особисто Зеленський. Так це бачить російська пропаганда. Ми не будемо підтверджувати чи спростовувати це. Українські правоохоронці працюють над провадженнями проти воєнних злочинців, проти державних зрадників. Ось це і є той список”, – наголосив Юсов.

Представник розвідки зауважує, що це стосується не лише громадян України, проти яких є підозри у злочинах. Йдеться і про російських окупантів-загарбників, і державних зрадників.

“Справедливе покарання так чи інакше цих людей знайде. В їхніх інтересах, щоб це відбувалося в межах України, в межах українського правосуддя”, – наголосив він.

Читайте провідні новини дня:

Напружені відносини між Зеленським і Залужним: про що пишуть ЗМІ і чи є підстави хвилюватися

“Росіяни можуть знову підійти до Києва”: український розвідник зробив несподівану заяву

“Більше 100 ракет”: експерти назвали дати, на які росіяни, ймовірно, планують масовану атаку

Як повідомлялося, після ліквідації Киви зрадник Олег Царьов влаштував істерику, бо боїться за свою шкуру.  Він заявив, що посилив свою охорону після замаху та визнав, що українські спецслужби працюють ефективно.

Нагадаємо, ввечері 6 грудня було ліквідовано зрадника Іллю Киву. Його співмешканка розповіла російським засобам масової пропаганди, що його задвохсотили, поки той ховався в лісі. Вистачило двох пострілів.

Читайте також: 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: СПІВМЕШКАНКА КИВИ розповіла ТАКЕЕЕ! Дивитися всім!

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *