Саша Бо похрестила доньку на третій тиждень після її народження і показала фото з таїнства у храмі

Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо разом із чоловіком Платоном Тарнавським розповіли, що 10 грудня вони похрестили доньку Віру.

У своєму Instagram блогерка розчулила своїх шанувальників роликом з храму. Так, таїнство відбулося в Івано-Франківську, в храмі Святих Кирила і Методія.

На обряд хрещення немовляти зібралися лише найрідніші подружжя. Вочевидь, всі вони дотрималися дрескоду та вбралися у світлі відтінки одягу. Хрещеними батьками стали друзі родини.

Під час таїнства священник виголосив свою промову, побажав батькам Віри любити її та провів традиційний обряд.

“Сьогодні був дуже важливий день для нашої родини. У Вірочки такі люблячі хрещені батьки”, – замилувала підписом Саша Бо.

Також блогерка розчулила кадрами, де її маленька донечка лежить на руках у прабабусі й прадідуся. До того ж вона поділилася ще однією особливою світлиною, де зображені чотири покоління: бабуся, мама, вона та її новонароджена донька.

Після таїнства хрещення вся родина затишно відсвяткувала цю подію вдома. Зокрема, Саша запостила кадри з будинку й поділилася атмосферою, яка панувала під час святкової родинної вечері. На її кадрах також можна було побачити білосніжний торт.

Нагадаємо, блогерка Саша Бо ще від перших днів народження доньки Віри не приховує її обличчя. Так, на другому тижні життя немовляти вона зняла ніжне відео, як годує та одягає свою маленьку доньку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *