Атака дронів на Одещину: що відомо про руйнування і потерпілих (фото)

Пізно ввечері 12 грудня російські окупанти атакували ударними дронами Одеську область. Армія РФ спрямувала безпілотники по об'єктах цивільної інфраструктури регіону. Було знищено десять БпЛА. Втім, внаслідок падіння уламків є пошкодження. 

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

“Під прикриттям густого туману дрони заходили на удар як з акваторії Чорного моря, так і з напрямку тимчасово окупованої Херсонщини. Силами протиповітряної оборони уражено всі 9 БпЛА типу “Shahed-131/136”, – йдеться у повідомленні. 

Один зі збитих дронів впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі. Внаслідок атаки двоє цивільних співробітників отримали поранення. Їх шпиталізували. На місця падіння уламків виникло займання. Його вдалося оперативно ліквідувати. Крім того, зруйновано ангар, а також пошкоджено 11 автомобілів, а три вигоріли вщент.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Минулося без потерпілих. 

Як повідомлялося, в Одеській області повітряна тривога тривала 1 год. 41 хв від 19:36 до 21:18 вівторка, 12 грудня. Відомо, що на Одещині ППО дві години знищувала ворожі ударні безпілотники

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *