Ракетна атака по Києву: у Дніпровському районі затопило підземний перехід – фото

У Дніпровському районі Києва внаслідок падіння уламків збитих ракет на проїжджій частині сталося пошкодження водопровідної мережі. Там затоплено підвал будинку та підземний пішохідний перехід. 

Про це повідомили у ДСНС України. 

На місці підтоплення працюють 34 надзвичайники та 5 одиниць техніки. Загалом для ліквідації наслідків російських обстрілів було залучено понад 100 рятувальників та 22 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Випалений двір! Людей з ліжок викинуло ударною хвилею! Наслідки удару по Києву

Наразі рятувальники продовжують роботи у Дніпровському районі. Психологи надають допомогу постраждалим. На місці розгорнуто три намети Червоного хреста, також залучили автобус від “Київпастрансу” для обігріву людей. 

Нагадаємо, у ніч проти 13 грудня Київ був атакований ракетами С-400 вперше за майже рік. ППО збила всі ракети, але через падіння уламків у столиці є руйнування та понад 50 постраждалих, зокрема діти.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Вибухова хвиля підкидала автівки! Мешканці київських багатоповерхівок розповіли про пережите

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *