Зірка “Дизель шоу” здивував, як породичався зі скандальною Оксаною Марченко

Зірка “Дизель шоу”, відомий білоруський актор та гуморист Євген Сморигін розповів, як багато років тому породичався зі скандальною ведучою-зрадницею Оксаною Марченко.

Комік поділився, що вони познайомилися 15 років тому, коли працювали над спільним проєктом на одному з телеканалів. Тоді Сморигін та Марченко почали товаришувати. Коли в актора народилася донька, він покликав скандальну ведучу стати хрещеною дівчинки. Як пояснює гуморист, Марченко здавалася йому неабияк релігійною людиною.

“Це було, коли всі ще дружили, працювали разом. Ми з Дмитром Танковичем починали як автори сценаріїв. Познайомилися років 15 тому на проєкті “Україна має талант”. Багато спілкувалися на тему релігії, вона дійсно людина, що вірує. Коли в мене народилася донька Ліза, подумав, що ближче в плані віри в мене немає людини. Я запропонував їй стати хресною мамою”, – розповів Сморигін в інтерв'ю Obozrevatel.

Актор говорить, що до початку повномасштабної війни вони іноді спілкувалися. Зокрема, Марченко вітала доньку Лізу з днем народження та передавала різні подарунки. Однак після російського вторгнення до України вони розірвали будь-які зв'язки.

“Зараз, після всього, що сталося, ми не спілкуємося. До повномасштабного вторгнення вона вітала Лізу з днем народження, передавала подарунки. Зараз – ні. Ані ми з дружиною, ані донька з Оксаною не маємо жодних зв'язків”, – наголосив гуморист.

Зазначимо, Оксана Марченко – дружина проросійського політика-втікача Віктора Медведчука, якого звинувачують у держзраді та співпраці з країною-агресоркою. Сама ж ведуча перебуває під санкціями РНБО. Її звинувачують у фінансуванні тероризму, а також війни Росії проти України.

Нагадаємо, нещодавно оскандалилася ведуча Жанна Бадоєва. Знаменитість під час війни в Україні почала працювати на пропагандистському російському телеканалі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *