Салат з яловичого язика: рецепт для святкового столу

  1. Яловичий язик вимийте, залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і зберіть піну. Посоліть, додайте моркву, цілу очищену цибулю та соєвий соус. Варіть 1,5 години. Готовий язик залийте холодною водою і залиште на 10 хвилин. Злийте воду, зніміть із нього шкірку та охолодіть.
  2. Яйця відваріть 10 хвилин від часу закипання.
  3. Яловичий язик, болгарський перець та огірок наріжте соломкою.
  4. Для заправки: змішайте майонез, часник (видавлений через прес), столовий хрін і сіль. З'єднайте всі інгредієнти, додайте заправку й перемішайте. Викладіть до салатника. Яйця розріжте на чотири частини та викладіть четвертинки на салат, прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Майонез можна замінити сметаною.
  • Такий салат матиме гарний вигляд у креманках.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *