День: 16.12.2023

Ворожі дрони загрожують Хмельницькій області

Ворожі безпілотники, як і в більшості випадків, обрали за ціль Хмельницьку область. Зокрема, йдеться про Старокостянтинів.  Моніторингові канали повідомляють про роботу ППО.  Також ворожі безпілотники продовжують докучати українцям.  Раніше повідомлялося,… Read more »

У Херсоні пролунали вибухи – моніторингові канали

У ніч проти 17 грудня 2023 року ворог знову обстріляв Херсон.  За попередньою інформацією, йдеться про атаку безпілотник. Моніторингові канали стверджують, що попередньо у Херсоні влучили у центр міста, спалахнула… Read more »

Ворожі безпілотники продовжують докучати українцям (мапа)

Уночі 17 грудня 2023 року ворожі дрони продовжують рухатися у повітряному просторі країни. Повітряна тривога оголошена у Житомирській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Луганській областях та автономній республіці Крим. “Загроза для… Read more »

Безугла вигадала покарання для ухилянтів, які ховаються за кордоном: що пропонує

Заступниця голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народна депутатка від “Слуги народу” Мар'яна Безугла запропонувала радикальну законодавчу ініціативу – позбавляти громадянства та заарештувати майно тих військовозобов'язаних, які виїхали за кордон під час… Read more »

“Самогубство і марнотратсво”: піхотинці про ситуацію на лівобережжі Херсонщини – NYT

Операції Сил оборони на березі Дніпра через складні умови описують як “самогубство” і “марнотратство”. Про це пише The New York Times. Піхотинці, які брали участь у форсуванні Дніпра, описали цей наступ як жорстокий… Read more »

У Кропивницькому ввечері пролунали вибухи

У Кропивницькому під час повітряної тривоги пролунали звуки вибухів ввечері 16 грудня. Про це інформує “Суспільне“. “У Кропивницькому чутно звуки вибухів”, – йдеться у повідомленні. Наразі влада ніяк не прокоментувала… Read more »

“Валенсія” з Яремчуком відібрала очки у “Барселони” в матчі 17-го туру Ла Ліги (відео)

“Валенсія” українського форварда Романа Яремчука зіграла внічию з “Барселоною” у домашньому матчі 17-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на стадіоні “Месталья” завершився з рахунком 1:1. Яремчук вийшов на гру у стартовому складі “кажанів” і вже… Read more »

Андрій Хливнюк на тлі скандалу з Фаріон висловився про мовне питання: “Усі розуміють, хто є хто”

Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк відповів, яку він займає позицію після скандальної заяви Ірини Фаріон. Співак зізнався, що не допускає думки про те, що у майбутньому хтось буде дискримінувати дитину чи жінку… Read more »

Черговий скандал: в Миколаєві учасників масових заходів не впустили в укриття

Сьогодні, 16 грудня, в Миколаєві не впустили в укриття під час повітряної тривоги учасників масових заходів. Про це повідомляє Національна поліція. Зазначається, що за фактом залишення громадян у небезпеці під… Read more »

Відомий мольфар зробив передбачення щодо перемоги наступного року

Мольфар Василь Юращук з карпатського села Чорний потік зробив своє передбачення щодо перемоги України в наступному році. Про це йдеться у сюжеті ТСН. На питання кореспондентки про те, чи буде… Read more »