Дмитро Ступка замилував романтичним фото зі своєю обраницею і показав, як у США готується до Різдва

Український актор Дмитро Ступка потішив прихильників романтичним контентом зі своєю обраницею, співачкою Юлією Калабішкою.

Зокрема, в Instagram знаменитість показав, як вони з коханою проводять час у Лос-Анджелесі, США. Пара побувала на заході, що присвячений прийдешнім новорічним святам. Юлія обрала витончену сукню світлого відтінку та піджак, а от Дмитро був у джинсах, сорочці та жакеті.

До слова, Ступка та Калабішка показали, як у США готуються до різдвяних свят. Так, довкола все прикрашено ялинками, червоними чобітками, бантиками та сніговичками, що одразу відчувається атмосфера свята.

До речі, разом із парою був і син Юлії. Співачка опублікувала всі їхні спільні фото та коротко підписала англійською мовою: “Моя родина!”.

Зазначимо, про роман Дмитра Ступки та Юлії Калабішки стало відомо у серпні. Тоді актор вперше розсекретив свою обраницю в соцмережах. Однак про стосунки пари майже нічого не відомо, адже вони не обговорюють їх в публічному просторі.

Нагадаємо, турецькому бізнесмену Мурату Налкакиоглу на тлі чуток розлучення з другою дружиною теж активно приписують новий роман. Та й сам чоловік все частіше з'являється в компанії інших жінок. Нещодавно Мурата заскочили з однією з учасниць “Холостяка”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *