ЗСУ перекидають підкріплення на лівий берег Херсонщини, а в окупантів нові проблеми

Українські війська утримують позиції на лівобережжі Дніпра в Херсонської області. Водночас у російських окупантів там виникли нові проблеми.

Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW)

Із посиланням на російського так званого військкора аналітики повідомляють, що Силам оборони України вдається продовжувати перекидати підкріплення на лівий берег Херсонщини.

Водночас інший військовий блогер з РФ стверджував, що у російських військових у Херсонській області вкотре виникли проблеми.

Читайте провідні новини дня:

Так, загарбники скаржаться на відсутність транспорту для евакуації поранених. Окрім того, в окупантів у районі села Кринки є проблеми з наявністю систем радіоелектронної боротьби для захисту евакуаційних груп від українських дронів. Бракує ворогу і можливостей контрбатарейної боротьби, а також зв’язку.

Згідно з інформацією українського військового оглядача Костянтина Машовця, під Кринками воюють підрозділи російського другого мотострілецького батальйону.

Нагадаємо, за оцінками військово-політичного оглядача Олександра Коваленка, російські війська не контролюють ситуацію на лівобережжі Херсонщини. У ворога немає можливості протидіяти ЗСУ, які мають там плацдарм і збільшують його.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Те, що не показують! Ексклюзивне відео бою вертолітників на Херсонщині

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *