День: 21.12.2023

На Одещині ППО спрацювала по ворожих БпЛА

В Одеській області сили протиповітряної оборони відпрацювали по ворожих безпілотниках. Про це повідомляє пресслужба Сил оборони Півдня. “В Одеській області гучно. Працює ППО по “Шахедах”!”, – йдеться у повідомленні. Нагадаємо,… Read more »

У ДСНС розповіли подробиці атаки ворожих БпЛА на Київ (фото)

Внаслідок атаки ворожих безпілотників на столицю у та Дарницькому району є руйнування. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС. У Соломʼянському районі внаслідок ворожого обстрілу виникло загоряння на 24 поверсі… Read more »

На Хмельниччині пролунали вибухи: працює ППО

На Хмельниччині під час повітряної тривоги пролунали вибухи, на місці працюють сили протиповітряної оборони. Про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. “Хмельницький район. Працюють сили ППО”, – йдеться… Read more »

Закони щодо мобілізації та демобілізації: Веніславський повідомив, коли їх вдосконалять

У Верховній Раді, в комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки, розглядають цілу низку законодавчих ініціатив пов'язаних з удосконаленням законодавства про мобілізацію. Про це повідомив народний депутат України та… Read more »

Якою буде Україна в 2050 році: провидиця зробила несподіваний прогноз

Провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин прогнозує, що до 2050 року Україна буде однією з найрозвинутіших країн Європи і навіть світу. Про це вона говорила в інтерв'ю журналістці ТСН. Тиждень Оксані Радіоновій…. Read more »

Атака дронів на столицю: у КМВА показали наслідки влучання у житловий будинок (фото)

Внаслідок влучення у житловий будинок у Києві на верхніх поверхах спостерігається відкрите полумʼя. Про це йдеться у повідомленні пресслужби КМВА. “Солом’янському районі уламки влучили в житловий будинок. На верхніх поверхах… Read more »

“Реал” без Луніна в меншості видряпав перемогу та потіснив “Жирону” з вершини Ла Ліги (відео)

Мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна здобув перемогу над “Алавесом” у виїзному матчі 18-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на “Естадіо Мендісорроса” завершився з рахунком 0:1. Перший тайм зустрічі минув без голів. На старті другої половини матчу “Королівський… Read more »

З Днем ангела Анастасії: оригінальні привітання з іменинами у віршах, листівках і картинках

Що означає ім'я Анастасія?  З грецької мови ім'я Анастасія означає “повернута до життя”.  Анастасія суперечлива, схильна до швидкої зміни настроїв і легкої нервозності, має чудову інтуїцію і аналітичні здібності. Вона дуже сентиментальна… Read more »

З Днем працівника дипломатичної служби: найщиріші привітання у віршах, прозі, листівках, історія свята

Щороку 22 грудня в Україні своє професійне свято відзначають працівники дипломатичної служби. Історія свята Свято встановлене президентським указом від 21 листопада 2005 року з урахуванням “важливої ролі працівників дипломатичної служби України у підтримці мирної… Read more »