Харлан неочікувано звернулася до Дікусара, який на війні: “Чекаю на твоє повернення”

Українська фехтувальниця та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан раптово згадала свого партнера за проєктом “Танці з зірками” Дмитра Дікусара.

На сторінці в Instagram Харлан запостила чорно-біле відео, на якому танцює з хореографом Антоном Нестерком. Та, як зізналася спортсменка, любов до танців їй прищепив саме Дікусар.

Як відомо, зараз Дмитро Дікусар у лавах ЗСУ захищає Україну від російських окупантів. Шаблістка зазначила, що дуже чекає на Дікусара з фронту, аби ще раз разом станцювати:

“У всіх життя поділилося на до 24.02 та після. Час від часу, я думаю, як ми жили до великої війни, до взагалі війни в Україні, яка триває вже 9 років. І думки – це спогади. Тому мені згадувалися танці, як щось, що нагадує про інше, яскраве, безпечне життя. А також Дмитро Дікусар, який зараз захищає нашу країну і який відкрив мене у танці. Дмитре, чекаю твого повернення, щоб знов станцювати наш танець”, – зворушливо звернулася до артиста-захисника Харлан.

Нагадаємо, що Ольга Харлан і Дмитро Дікусар танцювали у парі на проєкті “Танці з зірками” і 2021 року на шоу посіли друге місце.

Зазначимо, що днями Ольга Харлан поділилася особливим фото, на якому зображена з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *