Ексчоловік Брітні Спірс шокував схудненням на 18 кг після розлучення з зіркою

Ексчоловік американської попзірки Брітні Спірс, фітнес-тренер Сем Асгарі після розлучення з артисткою приголомшив змінами у зовнішності.

Як зізнався 29-річний Асгарі, після розриву зі співачкою він схуднув на 18 кілограмів. Зайвої ваги йому вдалося позбутися за п’ять місяців. Модель пояснив, що в нього з’явилося більше часу на себе, тож він не став його гаяти дарма:

“За останні п’ять місяців у мене відбулася невелика трансформація, внаслідок якої я втратив близько 16-18 кг. Іноді, коли ви перебуваєте в ситуації, коли вам не обов’язково зосереджуватися на собі, вам може бути складно помітити (зміни вашої статури – прим.ред.), але всі інші це помічають”, – сказав Сем Асгарі, пише Page Six.

Фітнес-тренер, який подав на розлучення з Брітні Спірс у серпні цього року, сказав, що нещодавно він пережив “духовний” та “енергетичний” зсув.

“У мене більше часу, щоб зосередитися на собі. Коли ти сам по собі та самотній – це справді хороша нагода зосередитися на собі”, – пояснив він.

Асгарі додав, що, хоча трансформація з його тілом відбулася після розриву зі співачкою, це не є актом помсти. Модель називає це “чимось на зразок любові до себе”:

“Іноді ти занадто зациклюєшся на собі”, – поділився він, додавши, що “любов до себе – це те, що повинен практикувати кожен”.

Нагадаємо, що поки Сем Асгарі зосереджувався на собі і приводив своє тіло до форми, Брітні Спірс на самоті сумувала не довго. Так, після розлучення артистка почала активно постити неоднозначні фото і відео зі своїми помічниками-чоловіками.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *