Відомий шоумен-захисник набив на всю спину величезне патріотичне тату і на відео показав процес

Телеведучий та актор Даніель Салем зробив собі неочікуваний подарунок на Різдво і набив новеньке татуювання.

Відтепер у шоумена на спині красується український орнамент. Салем уже пояснив, чому обрав саме таке татуювання. До слова, ведучий каже, що в його “венах тече українська ДНК”. Тож таким чином знаменитість хотів увіковічнити це нагадування і на своєму тілі. Майстри одного з тату-салонів Києва оцінили цю ідею та залюбки погодилися набити тату.

“Зробив собі подарунок на Різдво! В моїх жилах тече українська ДНК. Коли я прийшов з цією ідеєю до хлопців зі студії, їм сподобався задум тату, і вони одразу взялися до роботи!” – поділився шоумен.

Даніель Салем опублікував ролик, як йому робили татуювання. На відео чутно, як знаменитість кричить від болю. Та, як зізнався шоумен, йому було боляче лише 40 хвилин, коли набивали тату на ребрах. Решту сеансу, який тривав шість годин, Салем насолоджувався процесом.

“Сеанс тривав шість годин, з них боляче було хвилин 40, нарізка саме з цього часу, коли майстер працював у районі ребер і лопатки, весь інший час було дуже весело й душевно”, – поділився ведучий.

Нагадаємо, нещодавно 20-річна донька ведучої Олени Кравець набила одразу три татуювання. Марія вже показала свої нові зображення на тілі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *