Куряче філе під овочевою мексиканською сумішшю: рецепт ефектної гарячої страви

  1. Куряче філе вимийте, обсушіть паперовим рушником. Розріжте на дві частини і злегка відбийте з обох боків. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  2. Куряче філе натріть спеціями, змастіть сметаною і посипте мексиканською сумішшю, посоліть.
  3. Поставте до заздалегідь розігрітої духовки на 190 градусів на 30 хвилин.
  4. За десять хвилин до готовності філе посипте сиром, натертим на великій тертці, і запікайте до неї.

Поради:

Сметану можна замінити на майонез.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *