Якщо покласти до банки з кавою цей продукт, напій матиме насичений смак і розкішний аромат

Щоб кава виходила запашною і насиченою, її треба правильно зберігати. Тоді порошок чи зерна не втрачатимуть свого природного смаку й аромату. Та якщо так сталося, що кава вивітрилася або втратила свій смак, є маленька хитрість, яка врятує ситуацію. Розповідаємо, який метод використовують у найдорожчих кав’ярнях, щоб зберегти насичений смак та аромат кави.

Як правильно зберігати каву, щоб вона не втрачала свого аромату та смаку

  1. Треба щільно закривати ємність, де зберігаються зерна чи мелена кава. Експерти радять зберігати каву у скляних або металевих банках, які добре закриваються і не пропускають повітря всередину.
  2. Ємність із кавою треба зберігати в темному місці, де сухо і немає сонячного світла.
  3. Тримайте банку з кавою якнайдалі від продуктів, які мають яскраво виражені смаки.
  4. Щоб увиразнити смак кави, треба додати в ємність із зернами чи меленою кавою кілька шматочків темного шоколаду з вмістом какао не менше 70%. Така маніпуляція вже через два дні поверне каві насичений аромат і надасть напоєві вишуканого смаку.

Читайте також:

Додайте до кави цей секретний інгредієнт – і смак напою стане вишуканим, як у кав’ярні

Не розморожуйте м'ясо так, бо це небезпечно: експерти з харчування навчили, як робити правильно

Не викидайте цей скарб: надзвичайно корисні та лікувальні властивості мандаринової шкірки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *