Ігнат про невідомий об’єкт у Польщі під час атаки РФ: “Україну потрібно посилити засобами ППО”

Зафіксований у повітряному просторі Польщі непізнаний об’єкт під час чергової масованої атаки російських окупантів є ще одним сигналом для необхідності посилення оборонних засобів України.

Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат.

За його словами, такі випадки не є чимось новим, і внаслідок масованих атак таке може траплятися.

“Ворог атакує наші прикордонні території, зокрема й на заході, тому таке можливо. Це ще один сигнал для наших партнерів, що Україну потрібно посилити необхідною кількістю засобів ППО, щоб ми стали щитом між агресором та Європою, захистили себе і таким чином захистили і їх”, – сказав Юрій Ігнат.

Він також нагадав, що кілька місяців тому була схожа інформація з Румунії, раніше так само це вже траплялося в Польщі.

“Величезні атаки, багато всього летить, і такі випадки трапляються уже не вперше”, – додав він.

Нагадаємо:

Вранці, 29 грудня, ЗС РФ завдали масованого удару по Україні. В той самий час над Польщею пролітав невідомий об’єкт. Про це заявило Оперативне командування Збройних сил Польщі.

“Вранці непізнаний бортовий об’єкт увійшов до повітряного простору Республіки Польща з боку кордону з Україною і від моменту перетину кордону до зникнення сигналу спостерігався радарами системи ППО країни”, – повідомила пресслужба.

У ЗС Польщі додали, що оперативний командувач військ “мобілізував наявні сили та засоби”. Тим часом польський президент Анджей Дуда скликає термінову нараду з військовими.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *