Місяць: Січень 2024

У ДСНС показали наслідки атаки на цивільну лікарню на Харківщині

У ДСНС показали наслідки удару по Харківській області: 4 людини постраждалого під час ворожого обстрілу по цивільній лікарні. Про це йдеться у повідомленні у соціальних мережах. Зокрема, учора вечері в… Read more »

Повітряні Сили ЗСУ попередили про активність ворожої тактичної авіації та безпілотники

В Україні спостерігається активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку. Про це заявили у повідомленні Повітряні Сили ЗСУ.  “Є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових регіонів!”, – додали вони… Read more »

Мудрик змарнував убивчий момент: “Челсі” зазнав розгромного фіаско від “Ліверпуля” в АПЛ (відео)

“Челсі” українського вінгера Михайла Мудрика розгромно програв “Ліверпулю” в матчі 22-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Енфілд” у Ліверпулі завершився з рахунком 4:1. Ще в першому таймі підопічні Юргена Клоппа, який минулого тижня оголосив, що залишить… Read more »

І не Байден, і не Трамп: у США знову популярний Кеннеді

На тлі непопулярності провідних кандидатів від Демократичної та Республіканської партії Джо Байдена та Дональда Трампа серед американців зростає прихильність до незалежних кандидатів. Серед них — Роберт Кеннеді-молодший, син одного з… Read more »

РФ скинула авіабомби цивільну лікарню на Харківщині: є постраждалі

Російські окупанти скинули дві керовані авіабомби (КАБи) на лікарню у селищі Великий Бурлук у Харківській області. Про це повідомили очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов і керівник Нацполіції в Харківській області… Read more »

Ярмолюк допоміг забити гол, але “Брентфорд” в яскравому матчі АПЛ поступився “Тоттенгему” (відео)

“Брентфорд” українського півзахисника Єгора Ярмолюка на виїзді зазнав поразки від “Тоттенгема” в матчі 22-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Результативний поєдинок завершився з рахунком 3:2. Перший тайм закінчився з мінімальною перевагою гостей – на 15-й хвилині відзначився Ніл… Read more »

Буданов прокоментував атаки безпілотніків на російську інфраструктуру: “Існує план”

Останнім часом військові об'єкти Росії дедалі частіше атакують безпілотники. Удари по російській інфраструктурі можуть посилитися. Про це очільник ГУР МО Кирило Буданов сказав в інтерв'ю CNN. Усе справедливо Буданов відмовився визнавати причетність… Read more »

Дисциплінарну справу щодо судді Тандира, який на смерть збив нацгвардійця, зупинили

Друга дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя 31 січня зупинила розгляд справи проти судді Олексія Тандира, якого звинувачують у скоєнні смертельної ДТП на блокпості, що призвела до загибелі 23-річного нацгвардійця. Про… Read more »

Ексгубернатора окупованого Севастополя Овсяннікова затримали у Лондоні – ЗМІ

Національне агентство по боротьбі зі злочинністю (NCA) Великої Британії затримало ексгубернатора окупованого Севастополя у 2017-2019 роках Дмитра Овсяннікова. Його звинувачують в порушенні санкцій та відмиванні грошей. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на… Read more »