Дебютний гол Яремчука в Ла Лізі допоміг “Валенсії” перемогти “Вільярреал” (відео)

“Валенсія” українського форварда Романа Яремчука обіграла “Вільярреал” у домашньому матчі 19-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок на стадіоні “Месталья” завершився з рахунком 3:1.

“Кажани” вийшли вперед на самому старті зустрічі. На 4-й хвилині Яремчук потужним ударом з меж штрафного майданчика відправив м’яч у ворота після передачі, яку віддав Хосе Гая.

Для Яремчука це дебютний гол у Ла Лізі. Раніше він забивав за “Валенсію” тільки в Кубку Іспанії.

Роман став сьомим українським футболістом, який забив гол у Примері. Лідирують за цим показником два українці з “Жирони” – Артем Довбик (11 м’ячів) та Віктор Циганков (6).

У середині першого тайму підопічні Рубена Барахи зміцнили свою перевагу в рахунку – Пепелу реалізував пенальті на 27-й хвилині.

На початку другої половини поєдинку “Валенсія” забила третій м’яч – Пепелу на 57-й хвилині оформив дубль, знову відзначившись з пенальті.

На 73-й хвилині “Вільярреал” скоротив відставання – результативного удару завдав Херард Морено, однак на більше “Жовта субмарина” вже не спромоглася.

Зазначимо, що Яремчук вийшов у стартовому складі “кажанів” та провів на полі 69 хвилин, після чого його замінив Хаві Герра.

Ця перемога дозволила “Валенсії” (26 очок) піднятися на дев’яте місце в Ла Лізі. “Вільярреал” (19 балів) перебуває на 13-й позиції.

У наступному турі команда Яремчука 14 січня на виїзді зіграє проти “Кадіса”, а “Вільярреал” днем раніше завітає в гості до “Лас-Пальмаса”.

Читайте також:

Жирона – Атлетіко: де дивитися і ставки букмекерів на центральний матч 19-го туру Ла Ліги

Легенду “Манчестер Юнайтед” звільнили з клубу Чемпіоншипу після гучного провалу

Українська ексфутболістка разом з матір’ю загинула внаслідок російського обстрілу Києва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *