Світоліна перемогла експершу ракетку світу у стартовому матчі 2024 року (відео)

Перша ракетка України Еліна Світоліна вдало стартувала на турнірі WTA 250 у новозеландському Окленді. У першому раунді змагань уродженка Одеси обіграла експершу ракетку світу Каролін Возняцкі з Данії.

Матч тривав одну годину 45 хвилин і завершився перемогою української тенісистки з рахунком 6:4, 6:3.

Огляд матчу Світоліна – Возняцкі

Зазначимо, що Світоліна вшосте за кар'єру зустрічалася з Возняцкі та вп'яте змогла її перемогти. Еліна лише одного разу поступалася екслідерці світового рейтингу та чемпіонці Australian Open-2018.

До слова, для українки це був перший офіційний матч за чотири місяці. На початку вересня вона оголосила про перерву у виступах, аби повністю відновитися від травми стопи.

Після завершення поєдинку Світоліна прокоментувала свою перемогу над Возняцкі.

“Для мене це був напружений 2023 рік. У мене було кілька приголомшливих матчів і чудових перемог. Я дуже задоволена досягнутим рівнем. Зараз новий рік. У мене є ще більш високі цілі. Я дуже рада, що починаю новий рік з перемоги і спробую закріпити це”, – наводить слова українки The Tennis Letter.

У другому колі турніру в Окленді зірка українського тенісу позмагається за путівку до чвертьфіналу з переможницею матчу Єлена-Габріела Русе (Румунія) – Емма Радукану (Велика Британія).

Нагадаємо, на початку квітня 2023 року Світоліна повернулася на корт після декрету. У середині жовтня 2022-го Еліна вперше стала мамою. Українка народила доньку від свого чоловіка, французького тенісиста Гаеля Монфіса.

Читайте також:

Домінація Усика та Магучіх, повернення Світоліної, півфінал молодіжного Євро: здобутки українського спорту 2023 року

“Повернення року”: Світоліна отримала престижну нагороду від WTA

“Йди до дупи”: зірковий російський тенісист укотре зганьбився своєю поведінкою на корті (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *