“Це справжній жах”: рятувальники розбирають завали на місці атаки по багатоповерхівці у Києві

На місці атаки біля багатоповерхівки у Солом'янському районі у Києві продовжують працювати рятувальники. Деякі осередки загорання ще продовжують гасити. 

Про це йдеться у включенні під час телемарафону у вівторок, 2 січня. 

“Те, що тут відбувається – це справжній жах. Будівля, яка позаду мене, багатоповерхівка, вона і зараз ще димить. Пожежники ще кілька хвилин тому ще піднімалися на пожежному крані до середніх поверхів будинку і продовжували гасити пожежу. Деякі осередки ще продовжують гасити. І це лише одна сторона будинку, де є влучання. На іншу сторону будинку, де епіцентр влучання, нашу знімальну групу та інші знімальні групи не пускають. Там працюють рятувальники до цих пір, працює поліція. Вони розбирають завали і ще тушать усі осередки пожежі”, – розповіла кореспондентка одного із телеканалів. 

Біля будинку розгорнуто штаб “Червоного Хреста”. Там люди можуть зігрітися, отримати першу необхідну психологічну допомогу.

“Мешканці знаходяться в шоковому стані через те, що відбулося. Рятувальники зараз надавали першу домедичну допомогу жінці. У неї був серцевий напад. Потім її доправили до лікарні”, – додала вона. 

За її словами, станом на обід рятувальники не можуть сказати, коли закінчать роботу із розбирання завалів.

“Вікна вибиті майже в усіх квартирах будинку. Дуже багато скла, віконні рами на подвір'ї. Коли ми йшли до будинку, то бачили, що внаслідок влучання прорвало трубу. Деякі машини майже потонули в цій гарячій воді. Біля будинку справжній потоп”, – зауважила журналістка.

Нагадаємо, Кличко повідомив, що внаслідок ракетного удару у Солом'янському районі зросла кількість постраждалих. 

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *