Яка технологічна перевага дозволила б уже вийти до кордонів: військовослужбовець ЗСУ дав відповідь

Ворога можна переграти саме дронами.

Таку думку висловив військовослужбовець ЗСУ Єгор Фірсов в ефірі телемарафону “Єдині новини” 2 січня.

“Я переконаний, що саме дронами можна ворога переграти. Я не хочу сказати, що тільки дронами, але… Якщо в нас буде більше дронів, якість застосування у нас набагато краща, ніж у ворога, я переконаний, що можна суттєво посилити і продавити ворога по деяких напрямках”, – сказав військовослужбовець.

Фірсов зазначив, що зараз ворог нас переграє в засобах БпЛА. “Йдеться про кількість і про якість саме дронів… У них є далекобійні дрони, які літають на 70 кілометрів, розвідувальні дрони, які літають на 100 кілометрів. Якщо б у нас такі дрони були у великій кількості, повірте мені, ми б уже і війну або закінчили, або десь звітували, що ми вже майже на кордоні. Я зараз не жартую і не перебільшую це. Дрони справді важливі, я б сказав, що дрони саме зараз – це все”, – підсумував військовослужбовець.

Нагадаємо, українські військові на війні з російськими окупантами використовують унікальні ударні дрони вартістю 450-2000 доларів, залежно від типу бойового чергування та інших тактико-технічних характеристик. Зокрема, такий дрон палить багатомільйонний танк.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *